Området

Eikhaugen har en flott beliggenhet som er skapt for aktive familier – midt mellom skoler, barnehager, badestrand, idrettsanlegg og svømmehall. Trenger du rask transport til byen, er det kort vei til både busstopp og togstasjon – du er nemlig i Oslo på bare 30 minutter. Få det beste av to verdener, roen ved sjøen og nærhet til byen – her kan oppdagelsesferden gå lengre enn langt.

Et nabolag for alle

Hvalstad har egen barneskole og flere barnehager. Den koselige landeveien som tar deg til skolen gir mulighet for gode opplevelser for både store og små. Her kan barna hilse på hester, plukke blomster om sommeren og kanskje ha en vennlig snøballkrig om vinteren. I nærheten av skolen åpnet det i september 2019 en ny aktivitetspark som tilbyr kunstgressbane, rullepark for skating og BMX, streetbasket, buldreområder og utendørs scene.

I nærheten

Holmen idrettspark

Holmen idrettspark, et av Asker og Bærums flotteste og mest rikholdige idrettsanlegg, byr på fotballbaner, ishall, fjellhall, tennisanlegg, klatresenter og lysløype.

Asker svømmehall

Askers nyeste svømmehall åpnet på Holmen sommeren 2017, og er allerede blitt et populært sted for ivrige svømmere.

Skaugumsåsen

En av de mest populære turene går til toppen av Skaugumsåsen, en tur på ca. et par timer, som krones med flott utsikt over Hvalstad og fjorden.

Holmenskjæret

Kort vei til Holmenskjæret med blant annet nydelig sandstrand, stor gresslette, badebrygge, volleyballbane, minigolf og kiosk.

Hvalstrand

Ikke langt fra Holmenskjæret ligger Hvalstrand med gode bade bademuligheter, stupetårn og den populære restauranten Hvalstrand Bad.

Asker museum

Asker museum har en frodig, barokk­inspirert hage med dyreskulpturer av Anne Grimdalen, samt en stor og mangfoldig samling av hus, gjenstander og utstillinger.

Meld interesse

  Kontakt megler

  Anne Heidi Rødal

  Eiendomsmegler
  Tlf.: 481 34 527
  E-post: anne@roislandco.no

  Jens Bacher

  Eiendomsmeglerfullmektig
  Tlf.: 922 97 951
  E-post: jens@roislandco.no