Om prosjektet

På Eikehaugen vil det skapes et paradis for eventyrlystne barn, der oppdagelsesferden kan starte rett utenfor døren. De voksne kan følge med på leken fra sin egen, private uteplass, eller benytte sjansen til å bli kjent med naboene på de koselige, pent opparbeidede fellesområdene.

Et moderne eventyr

Nå kan en av disse flotte boligene bli ditt nye hjem. Alle boligene får moderne arkitektur, smakfull innredning og tidsriktige løsninger. Det vil bli parkering i enten garasje eller carport, i tillegg til utvendig parkering, og det legges til rette for montering av lader for elbil.

Eventyrene begynner her

Den viktigste delen av fellesområdet, særlig for de minste, vil nok være det spennende lekeområdet Eventyrkollen som vil fremstå som en lysning i skogen. Eventyrkollen får et flott, felles leke- og familieområde der lekeapparatene blir plassert mellom de majestetiske furutrærne. Her vil både sandkasse, fugleredehuske, balansebom, balansestylter, tårn, hengebro og vippe innby til lek og moro for barn i alle aldre.

Ut på oppdagelses­ferd

Området gir rikelig med rom for alt fra intime sammenkomster til store bursdagsselskap. Kanskje nettopp du kan starte en felles tradisjon som samler naboene til felles kos. Her er det plass for rebusløp, organiserte leker, 17. mai-feiringer, julegrantenning med mer. Det beste er at det er kort vei fra egen hage til fellesområdet, så du kan trekke deg litt tilbake for privatliv selv om barna fortsatt ønsker å løpe fritt rundt – det er lett å holde oversikt.

Meld interesse

  Kontakt megler

  Anne Heidi Rødal

  Eiendomsmegler
  Tlf.: 481 34 527
  E-post: anne@roislandco.no

  Jens Bacher

  Eiendomsmeglerfullmektig
  Tlf.: 922 97 951
  E-post: jens@roislandco.no