Odd Hansen – solid erfaring og fremtidsrettet kompetanse

Utbygger er Odd Hansen – en ledende boligutvikler med kompetanse som strekker seg helt tilbake til 1937. På den tiden drev firmaet med trelasthandel, prosjekter, tilbygg og eneboliger. Det har skjedd flere endringer i løpet av årene, men mye av den erfaringen som er opparbeidet er videreført til firmaet slik det er i dag.

Dagens firma har over 30 års erfaring i bransjen og har bygd mange flotte boliger. De driver med oppføring og salg av boliger primært på Haugalandet, i tillegg til flere andre steder i Norge. Odd Hansen har siden 2013 ført opp og overlevert ca. 350 leiligheter, og de er godt i gang med planlegging og bygging av flere store prosjekter. Fokuset er å bygge boliger av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Virksomheten har engasjerte, kunnskapsrike og løsningsorienterte ansatte som skal kunne ivareta deg som kunde på alle områder. Målsettingen er fornøyde kunder, og dette oppnås ved å produsere boliger med høy kvalitet til konkurransedyktige priser. På hjemmesiden www.oddhansen.no vil du kunne se nærmere på noen av prosjektene som for tiden er under bygging og/eller i en salgsfase.

 

Logo Odd Hansen

Meld interesse

  Kontakt megler

  Anne Heidi Rødal

  Eiendomsmegler
  Tlf.: 481 34 527
  E-post: anne@roislandco.no

  Jens Bacher

  Eiendomsmeglerfullmektig
  Tlf.: 922 97 951
  E-post: jens@roislandco.no