Boligene

Velkommen til det trygge, lille familieparadiset mellom sjø og land – Eikhaugen. Her kan du velge mellom to boligtyper – rekkehus eller kjedet enebolig. Alle boligene går over tre etasjer, i tillegg til en uinnredet loftetasje, med praktisk planløsning og moderne innredning. Du kan velge mellom to interiørkonsept, og også sette ditt eget preg på boligen ved hjelp av tilvalg.

Rekkehusene

Rekkehusene får omtrent samme planløsning. I underetasjen er det integrert garasje med tilliggende bod, og det er inngang direkte til boligen via boden. I tillegg får etasjen entré, kott, garderobeskap/nisjer og wc-rom. På motsatt side av entreen vil det være utgang til en stor terrasse. I første etasje blir det stue og kjøkken i åpen løsning. Andre etasje får tre soverom og to bad. Det ene badet tilhører hovedsoverommet.

Eneboligene

Eneboligene får også samme planløsning og har inngang i første etasje. Her er det en romslig entré/hall, to bad og to soverom. Det ene badet tilhører hovedsoverommet. I andre etasje er det stue og kjøkken i åpen løsning. Underetasjen har trappegang, vaskerom, bad, to soverom og et stort innredet rom. Her kan du for eksempel ha trimrom, tv-stue, gjesterom eller andre ting. Det er egen inngang til underetasjen, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk.

Interiørkonsept

I Eikhaugen har du muligheten til å velge mellom to interiørkonsepter: Et lyst interiørkonsept med en lys og lett palett med et tidløst uttrykk og et mørkt interiørkonsept med et urbant og stilrent uttrykk med en delikat og dempet atmosfære.

Lyst og lett

Kombinasjonen av ulike hvite nyanser mot varme beige toner skaper et rolig og nordisk uttrykk som gjør det enkelt å tilføre farger og elementer for å skape et personlig hjem. Kjøkkenet leveres med fronter i en varm beige nyanse med laminat benkeplate i en lys tone som sammen skaper et harmonisk og varmt uttrykk. Gulvene får en-stavs parkett i en sandgrå tone som er nøye avstemt til flisene i entrè, fargene på kjøkkenet samt de øvrige materialvalgene. På gulvet i entrè og wc leveres det store fliser i en greige palett som står flott til parketten. Stilen videreføres inn på badet med 60×60 cm fliser på vegg og gulv i en varm lys gråbeige tone.

Delikat og dempet

Kombinasjonen av stramt koksgrått og myke varme toner skaper en sofistikert palett som både er intim og urban. Kjøkkenet leveres med fronter i en koksgrå nyanse med laminat benkeplate i grafittgrå som sammen skaper et stramt minimalistisk uttrykk. Gulvene får en-stavs parkett i en sandgrå tone som er nøye avstemt til fliser i entrè, fargene på kjøkkenet samt de øvrige materialvalgene. På gulvet i entrè og wc leveres det store fliser i en mørk greige tone som står flott til parketten. Stilen videreføres inn på badet med 60×60 cm fliser på vegg og gulv i samme fargetone som flisene i entrè. Et interørkonsept med et tidløst uttrykk uavhengig av tidens trender.

Meld interesse

  Kontakt megler

  Anne Heidi Rødal

  Eiendomsmegler
  Tlf.: 481 34 527
  E-post: anne@roislandco.no

  Jens Bacher

  Eiendomsmeglerfullmektig
  Tlf.: 922 97 951
  E-post: jens@roislandco.no